Lidgeld 2019

LIDGELD

- CYCLO : 100€ voor het eerste lid – 50€ voor het tweede gezinslid

- RECREA : 100€ voor het eerste lid - 50€ voor het tweede gezinslid

- In dit bedrag is de vergunning (verzekering) voor Cycling Vlaanderen inbegrepen.

De club doet het nodige om uw vergunning met Cycling Vlaanderen in orde te brengen.

Twee aangesloten clubleden van hetzelfde gezin genieten automatisch van een familieverzekering !

De club biedt ook de familieverzekering aan voor gezinnen met één betalend clublid. (de club betaalt hiervoor de meerkosten).

Hierdoor zijn alle leden van hetzelfde gezin 24/24 verzekerd bij fietsongeval (ook als zij geen betalend clublid zijn).

Indien vragen hierover geef maar een seintje.

- Het bestuur heeft het lidgeld van recreatieve leden gelijkgesteld met de cyclo leden.

Reden :

1/ De recreatieve leden genieten van dezelfde faciliteiten als de cyclo leden (vb : korting in 2018 op clubfeest, fietsvakantie, waardebonnen, gratis nieuwjaarsreceptie, gratis ontbijt kroegentocht enz...)

2/ De kalender Happen en Trappen wordt in 2019 opgetrokken van 6 naar 10 organisaties.

- Vergeet eventueel ook niet uw jaarlijkse tussenkomst van de mutualiteit aan te vragen, als aangesloten lid bij een sportieve vereniging.

Alle datums

• 9 december 2018 10:00 - 12:00