Fietstocht voor het goede doel

Cyclotochten
29 september 2019 08:30 - 10:30
De Drie Lindekes - Zavelstraat 58,Wetteren

Onze leden Dirk Bosh en Alex Dewagheneire organiseren op zondag 29/09/2019 een fietstocht voor het goede doel. Er wordt gefietst voor een Riksja ten voordele van RVT Schelderust.

De integrale opbrengst van deze rit gaat naar dit goede doel. Onze club wil dit mooie initiatief ten volle steunen en we vragen dan ook aan onze leden om massaal deel te nemen aan deze laatste officiële zondagrit.

Zoals elke zondag verzamelen we om 9u aan ons clublokaal waar we bijna onmiddellijk aansluiting hebben op het parcours van 50km. Uitzonderlijk zal er deze dag geen afstand 60km voorzien worden.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 5 euro en zal integraal gedragen worden door de club. We hopen dan ook op een maximale opkomst ter ondersteuning van dit goede doel.

Alle datums

• 29 september 2019 08:30 - 10:30