Sponsors

WTC Lambroek

WTC Lambroek Massemen is een wielertoeristenclub aangesloten bij Wielerbond Vlaanderen. De club werd opgericht in 1983 en het ledenbestand bestaat uit mannen en vrouwen. Bij WTC Lambroek kan je je eigen persoonlijke fietsambities invullen, je lichaamsconditie verbeteren. Naast sportiviteit vind je er ook een sfeer van kameraadschap en groepsgevoel.

Je hebt de keuze uit fietstochten op zaterdag en zondag. Dit van begin maart tot eind september.

Op zondag ligt het accent op het groepsgevoel. We starten en eindigen altijd samen aan het clublokaal voor een tocht van 50 à 60 km. De snelheid wordt aangepast aan de groep en is doorgaans gemiddeld 25km.

Op zaterdag kiest elk lid zelf zijn tocht volgens de kalender van Wielerbond Vlaanderen. Elk lid bepaalt voor zichzelf waar hij/zij fietst, welke afstand, welke snelheid en wanneer. De leden spreken ook onderling af  indien ze samen willen rijden.

Voor meer info zie kalender.

NIEUW vanaf 2017

WTC Lambroek organiseert eigen recreatieve fietstochten met een aparte kalender.
Het is een familiale vorm van fietsen met een toeristisch tintje. Er wordt gefietst met een eigen goed onderhouden fiets, echter niet met racefiets. Electrische fietsen zijn toegelaten. De routes zijn voor iedereen die af en toe fietst toegankelijk. De fietssnelhied ligt tussen 18-20 km/u.
De startplaatsen kunnen zowel liggen in de Vlaamse provincies, Zeeuws-Vlaanderen of Frans Vlaanderen. De afstand van de tochten ligt tussen 35 à 50 km.
Voor meer info zie recreatochten.

Heb je interesse in één of andere fietsformule neem dan contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0477/666796

Clubreglement

A. Doelstellingen:
Artikel 1. WTC Lambroek Massemen, hiena ook de club genoemd, is een fietsersclub aangesloten bij Cycling Vlaanderen. De club heeft tot doel het fietstoerisme te promoten en de persoonlijke fietsambities bij haar leden aan te moedigen en daarnaast de vriendschap, de sportiviteit en de lichaamsconditie te bevorderen.
Artikel 2. Iedereen, ongeacht geslacht, filosofische of ideologische overtuiging, kan toetreden tot de club voor één of meer categorieën van fietsen.

B. Lidmaatschap:
Artikel 3. De toetreding tot de club gebeurt via een jaarlijks te hernieuwen lidmaatschap. Het aanvaarden van het lidmaatschap houdt in dat het clublid het clubreglement onderschrijft en aanvaardt dit te zullen naleven.
Artikel 4. Enkel het bestuur kan leden inschrijven, weigeren of schrappen. Kandidaat-leden kunnen een aantal ritten meerijden zonder lid te zijn. Het aantal ritten kan variëren naargelang de categorie.
Artikel 5. Het lidgeld van de club wordt jaarlijks vastgesteld door het bestuur en meegedeeld op een Algemene Vergadering. Het lidgeld is steeds inclusief de bijdrage voor Cycling Vlaanderen.

Lees meer...

Lidgeld

Voor het lidgeld 2020 betaan er volgende aansluitingsmodaliteiten:

Lidgeld cyclosportieve tochten + recreatieve tochten = 100 euro incl. verzekering

Lidgeld cyclosportieve tochten + recreatieve tochten = 50 euro incl. verzekering vanaf het tweede familielid welke woont onder hetzelfde dak

Lidgeld enkel recreatieve tochten = 100 euro incl. verzekering

Lidgeld enkel recreatieve tochten = 50 euro incl. verzekering vanaf het tweede familielid welke woont onder hetzelfde dak

De aansluiting en de betaling van het verschuldigde bedrag dient te gebeuren via één van de bestuursleden.

Clublokaal

Plaetse600Ons clublokaal “Massemen Plaetse” is één van de oudste café’s van Massemen, gelegen onder de kerktoren op de rand van het geklasseerde dorpsgezicht. Reeds veel jaren onder diverse namen en met verscheidene uitbaters, neemt dit café een belangrijke plaats in, in het sociale leven van Massemen. De mengelmoes aan cliënteel, de verzorgde pinten en de altijd vriendelijke uitbaatster maken dat iedereen er graag over de vloer komt.  WTC De Linde had er in de vorige eeuw al zijn clublokaal; WTC Lambroek heeft er sinds 2016 een nieuwe adem gevonden.

Copyright © 2014. Ontwikkeld door Nyoka.