Lidgeld

In 2017 voorzien we een aantal nieuwe mogelijkheden inzake het lidmaatschap. WTC Lambroek zal zich vanaf dit jaar ook toeleggen op recreatieve fietstochten. Dit resulteert in volgende aansluitingsmodaliteiten:

Lidgeld cyclosportieve tochten + recreatieve tochten = 100 euro incl. verzekering

Lidgeld cyclosportieve tochten + recreatieve tochten = 75 euro incl. verzekering vanaf het tweede familielid welke woont onder hetzelfde dak

Lidgeld enkel recreatieve tochten = 50 euro incl. verzekering

Lidgeld enkel recreatieve tochten = 25 euro incl. verzekering vanaf het tweede familielid welke woont onder hetzelfde dak

De aansluiting en de betaling van het verschuldigde bedrag dient te gebeuren via één van de bestuursleden. De eerste zondag van december 2016 zal er moegelijkheid zijn om uw lidmaatschap te verlengen. U kan daarvoor terecht in ons clublokaal Massemen PLaetse.