Sponsors

WTC Lambroek

WTC Lambroek Massemen is een wielertoeristenclub aangesloten bij Wielerbond Vlaanderen. De club werd opgericht in 1983 en het ledenbestand bestaat uit mannen en vrouwen. Bij WTC Lambroek kan je je eigen persoonlijke fietsambities invullen, je lichaamsconditie verbeteren. Naast sportiviteit vind je er ook een sfeer van kameraadschap en groepsgevoel.

Je hebt de keuze uit fietstochten op zaterdag en zondag. Dit van begin maart tot eind september.

Op zondag ligt het accent op het groepsgevoel. We starten en eindigen altijd samen aan het clublokaal voor een tocht van 50 à 60 km. De snelheid wordt aangepast aan de groep en is doorgaans gemiddeld 25km.

Op zaterdag kiest elk lid zelf zijn tocht volgens de kalender van Wielerbond Vlaanderen. Elk lid bepaalt voor zichzelf waar hij/zij fietst, welke afstand, welke snelheid en wanneer. De leden spreken ook onderling af  indien ze samen willen rijden.

Voor meer info zie kalender.

NIEUW vanaf 2017

WTC Lambroek organiseert eigen recreatieve fietstochten met een aparte kalender.
Het is een familiale vorm van fietsen met een toeristisch tintje. Er wordt gefietst met een eigen goed onderhouden fiets, echter niet met racefiets. Electrische fietsen zijn toegelaten. De routes zijn voor iedereen die af en toe fietst toegankelijk. De fietssnelhied ligt tussen 18-20 km/u.
De startplaatsen kunnen zowel liggen in de Vlaamse provincies, Zeeuws-Vlaanderen of Frans Vlaanderen. De afstand van de tochten ligt tussen 35 à 50 km.
Voor meer info zie recreatochten.

Heb je interesse in één of andere fietsformule neem dan contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0477/666796

Copyright © 2014. Ontwikkeld door Nyoka.