Happen & trappen met WTC Lambroek

“Happen en trappen met WTC Lambroek” past in het jaarlijkse recreatieve fietsaanbod voor de leden van de club. Het is een familiale vorm van fietsen met een toeristisch tintje. De verplaatsingen naar de startplaats zijn op eigen kosten, met eigen voertuigen en worden onder de deelnemers zelf georganiseerd. De startplaatsen kunnen zowel in de Vlaamse provincies liggen als in Zeeuws-Vlaanderen of Frans-Vlaanderen. Er wordt bij voorkeur gefietst met eigen goed onderhouden fietsen.De fietssnelheid ligt tussen de 18-20 km/uur. Er wordt niet gefietst met racefietsen. Elektrische fietsen zijn toegelaten. De routes zijn vlak tot lichtglooiend en voor iedereen die af en toe fietst zeer toegankelijk. Fietsroutes kunnen soms over onverharde wegen lopen.Het happen begint om 12u met een lichte maaltijd in een restaurant,bistro of taverne dichtbij de startplaats. Het trappen begint rond de klok van 14u. Onderweg wordt er minstens eenmaal gepauzeerd voor een drankje. De hapjes en drankjes zijn voor eigen rekening. Voor de hapjes kan gekozen worden uit een beperkt aanbod afhankelijk van het aantal deelnemers. Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Bij slecht weer of elke andere onvoorziene omstandigheid kan het bestuur beslissen de fietstocht af te gelasten of het programma te wijzigen. Clubleden dragen tijdens de fietsttocht steeds hun recrea-clubshirts. Een fietshelm is niet verplicht. Niet-leden kunnen maximaal één route meefietsen zonder aangesloten te zijn bij de club. Een lidmaatschap (inclusief fietsverzekering) voor de 6 recreatieve fietstochten van 2017 kost €50 voor het eerste lid van het gezin en €25 voor elk bijkomend lid van hetzelfde gezin. Recrea-fietsers die aansluiten bij de club na de tweede fietstocht betalen respectievelijk € 30 voor het eerste lid en €15 voor elk bijkomend lid van het gezin.

Het volledige programma voor 2017 kan u hier nalezen

AANDACHT: DE DATUM VAN DE ROS BEIAARDROUTE WERD AANGEPAST NAAR 1/10/2017 !!!

Herman De Wulf