Sponsors

Sportraad - Kampioenenhuldiging

WTC Lambroek is fier dat dit jaar vier van onze leden door de sportraad van de gemeente Wetteren werden weerhouden en samen met vele andere sportfiguren en clubs werden gelauwerd tijdens de jaarlijkse kampioenenhuldiging in CC Nova.

De reden van deze onderscheiding is dat zij gedurende hun lidmaatschap  hun kilometertotaal van 100.000 in onze club hebben behaald en overschreden. Voor een geoefende lijkt dit misschien niet zo spectaculair. Anders wordt het natuurlijk bij het besef dat enkel ritten die op een kalender vermeld staan in aanmerking komen en dit van maart tot eind september.

Het werd een schitterende avond met leuke interviews afgewisseld met optredens van de dansgroep Made 2 Move, die onlangs nog furore maakte in Belgium’s got talent te zien op VTM. Onze vier “kampioenen” werden omringd door het voltallige bestuur en verschillende clubleden. Na het gebeuren was er een uitgebreide receptie voorzien waar nog meerdere handjes werden gedrukt en uitvoerig over de avond werd bijgepraat.

Onze vier laureaten zijn :
Norbert Bontinck     128.882
Willy Beeckman              117.513
Willy Bracke                     111.447
Guide De Schepper        100.967

Hieronder een kort individueel overzicht aangevuld met enkele leuke anekdotes.

Lees meer...

Snookeravond

Na een onderbreking van enkele jaren nam WTC Lambroek de draad terug op. Na de nieuwjaarsreceptie en algemene ledenvergadering zetten we het nieuwe seizoen verder met een nevenactiviteit uit de oude doos. Locatie het vertrouwde snookerpaleis Orchidee te Wetteren bij de gastvrije uitbaters Roger en Betty. Uur van samenkomst 19.00h.

De opkomst was niet gering. We verwelkomden naast Freddy en Carine ook Willy Van Den Berghe, Etienne, Willy Bracke, Ronny en Rita, Johan en Audrey, Benoni en Liliane, Norbert en Jenny, Guido en Frieda, Hugo, Mireille en Herman, Fi Céline en Louiseken, Ivan en Ginette, Ann en ondergetekende.

Lees meer...

WTC Lambroek Massemen leeft

We snijden het 31ste seizoen aan met veel goede moed. Ons jubileumjaar werd in schoonheid afgesloten op ons clubfeest. Wat was was, wat is is! Stilstaan is achteruitgaan. Daarom was het prettig om vast te stellen dat er tijdens ons eetfestijn opnieuw zoveel bereidwillige helpers klaarstonden om de vele hongerige magen van de nodige spijs te voorzien. Eendracht betekende ook nu macht. Het blijft de rode draad doorheen onze clubgeschiedenis.

Inmiddels hebben we er ook al onze eerste fietsorganisatie opzitten. Willy Bracke en Etienne Van Wijnendaele zorgden voor een feilloze uitpijling. Onze schatbewaarder, Jos Caluwaerts, wreef zich de handen warm met net geen 500 deelnemers aan de start. Het seizoen is onder een gunstig gesternte gestart. Houden zo.

Lees meer...

Hoe het allemaal begon: Freddy en Danny schieten de hoofdvogel af

Een donderdag in november 1982. Schieting in Feestzaal Parking. Met mijn broer Danny ga ik er naar toe. Een buurman van Danny is een fervent schutter. Tussen pot en pint kletsen we over koetjes en kalfjes. Lucien Bossaert, de toenmalige uitbater van Feestzaal Parking, mengde zich in het gesprek. Lucien was en is nog altijd voorzitter van Gebuurtedekenij Lambroek. De Gebuurtedekenij had voor het organiseren van veldritten een stamnummer bij de KBWB onder de naam Wielerclub Gebuurtedekenij Lambroek. Danny en ik waren op dat moment lid van WSC Oostakker-Lochristi. Een toeristenclub in Lambroek?

Na een korte rondvraag konden we als onderafdeling van WC Gebuurtedekenij Lambroek Massemen starten. In 1983 mochten we nog geen fietstochten organiseren, maar dat veranderde snel.

Vol overgave ging ik op zoek naar sponsors en... leden. Om de clubkas te spijzen, organiseerde ik een T-Dansant met Radio Maeva. Top-dj Ronny Van Gelder was de blikvanger, maar gaf verstek. Om 22 uur was er nog geen kat in de zaal... Mijn vrouw Christine, die een niet onaanzienlijk bedrag aan voorschot betaalde, zag een bui hangen. De optimist in mij wist beter... de zaal liep vol. WTC Lambroek was geboren. Mijn broer Danny en ik schoten de hoofdvogel af.

Lees meer...

Copyright © 2014. Ontwikkeld door Nyoka.