Sponsors recrea

Rondje Vleteren

RONDJE VLETEREN - 26 juli 2020

Reeds in de voormiddag kwam de zon al even piepen. Oef!!! Na een regenachtige nacht beloofde het een droge dag te worden. En ja hoor, tegen dat ik in “t hof van Commerce “ aankwam was de zon volop aanwezig. Ik zag al behoorlijk wat blauwe truitjes. Wat me deed denken dat iedereen er wel zin in had om aan onze 2e happen&trappen van het seizoen te beginnen. Door de toch wel strenge maatregelen wegens het coronavirus werd er beslist om wat verder uit elkaar te gaan zitten.

Enkele hapjes en drankjes later konden we naar hartelust smullen. Het Breugelbuffet had voor elk wat wils en de Stutte met charcuterie was zeker niet miniem. Iedereen was bijna klaar om te vertrekken toen An & Marc aankwamen. En Veerle en Jo gingen toch niet meefietsen. Zo konden we voor 14u met 30 fietsers vertrekken.

Lees meer...

Hopperoute

HOPPEROUTE - 12 juli 2020

Beste wielervrienden,

Zondag 12 juli… eindelijk mochten de fietsen van de Happers & Trappers van stal.

Het enthousiasme was groot, evenals het aantal deelnemers. Met een record aantal van 35 vertokken we richting Peizegem voor de Hopperoute, goed voor 48km.

Aperitieven en lunchen deden we op het mooie terras in een stralende zon van Brasserie Buitenhof. En of het er goed was, dat weten ook onze koning en zijn Mathilde. “Die waren er enkele weken voordien” zei de fiere patron.

Om 14u werd het startschot gegeven, maar niet zonder eerst nog een woordje van de voorzitter en een minuut stilte voor Jacques Martin, die er samen met Nadine had moeten bij zijn. Het werd een zeer ingetogen moment voor allen die er waren.

Lees meer...

Gouda en Krimpenerwaard

GOUDA EN KRIMPENERWAARD - 9 juni 2019

Op zondag 9 juni vertrokken de “Happers en Trappers” voor een 2-daagse naar Gouda. De hele week was het bang afwachten wat de weergoden voor ons in petto hadden want het beloofde weer eens een wisselvallig weekend te worden.

Dus vertrokken we met een klein hartje naar Bergambacht, een dorpje op een 10-tal km van Gouda, waar ons hotel gelegen was. Daar hadden we afgesproken om 11u. Toen we compleet waren, en ons eerste drankje in de bar hadden genuttigd kwam de zon er op haar kousevoetjes door, stilaan werden de opklaringen breder, en tegen de tijd dat de fietsen startensklaar waren, waren de meeste wolken weg.

Lunchen deden we in café De Vlist, op het zonovergoten terras in een (weeral) uitermate plezante sfeer. Met 27 fietsers begonnen we aan de Gouda en Krimpenerwaardroute, een route die ons langs schilderachtige landschappen en weidse velden bracht waar water met ontelbare waterlelies de natuurlijke grens met de weilanden vormt, waar hoevedieren en watervogels harmonieus naast mekaar leven en waar talrijke grote witte zwanen en bruine koeien het groen doorbreken.

Lees meer...

Flirten met de Ronde

Flirten met de Ronde
FLIRTEN MET DE RONDE VAN VLAANDEREN - 1 mei 2019

1 mei…Dag van de arbeid… Wij fietsten onze tweede recreatocht met de happers en de trappers. Met z’n 23-en stonden we deze keer aan de start in Avelgem.

De lekkere lunch in het toch wel mooie “retro café” zou helemaal geslaagd geweest zijn met een vriendelijke uitbater. Niet iedereen kon de norse manier van antwoorden appreciëren. Onze indruk werd ook later bevestigd toen we even de beoordelingen checkten over de zaak. Bij menig klant bleek dit toch hét punt van kritiek te zijn !!! Tot daar het happen.

Het trappen was ook nu weer een schot in de roos met een prachtig parcours in de Vlaamse Ardennen, deze keer uitgestippeld door onze gids van dienst Johan. Via mooie oude Scheldemeanders, rustige groene wegels en een 10km lange rechttoe rechtaan oude treinbedding, kwamen we uiteindelijk aan in Oudenaarde.

Lees meer...

Copyright © 2014. Ontwikkeld door Nyoka.