Sponsors

Hieronder een opsomming van de sponsors welke zich voor de volgende drie seizoenen verbonden hebben met onze wielerclub WTC-Lambroek. Sommige van onze sponsors beschikken over een eigen site. Door te klikken op het logo wordt u automatisch doorverwezen naar hun respectievelijke site.

 

Logo Ost 350Autobedrijf Ost is één van de best bewaarde geheimen van het Volvo netwerk.

Amper zichtbaar vanaf de straatzijde is dit één van de meest vooruitstrevende erkende herstellers van de wereld. Zo waren ze de 14de Volvo garage wereldwijd die het vermaarde ‘VOLVO PERSONAL SERVICE’ label op zijn muur mocht hangen.

Al jaren zijn ze bij de absolute top in Oost-Vlaanderen qua klantentevredenheid. Laat je meevoeren in de nieuwe manier van werken van VOLVO en kom met je Volvo op onderhoud aan de Zuidlaan 296 te Wetteren. Waar je Volvo ook werd aangekocht: jouw persoonlijke technicus bij Ost zal je ontzorgen vanaf dag 1.

schollaert350Fietsen Schollaert gekend om degelijk - kwalitatieve artikelen - ontegensprekelijke service - en steeds paraat voor een woordje uitleg.

De technische kennis die we in huis hebben is bij velen gekend als het over fietsen gaat! Bij ons vind je verschillende fietsen op stock (allemaal van gekende topmerken). Maar ook een gamma elektrische fietsen, kinderfietsen, fietsaccesoires, fietskledij, enz...

Bij ons kan u dag op dag terecht voor alle fietsonderhoud en fietsherstellingen. Ons professioneel en ervaren team staat klaar voor alle problemen, zowel voor gewone als elektrische fietsen.

Kom bij ons vrijblijvende langs en ervaar de vriendelijke ontvangst en de professionele begeleiding in de aankoop naar een fiets of fietsaccesoires.

Vlaschaert350Den Vlaschaert is gelegen rechttegenover het gezellige dorpsplein van Massemen met zijn eeuwenoude lindeboom, tussen Gent en Aalst, vlakbij de E40, afrit Wetteren.Het interieur van het restaurant, in het vroegere dorpscafé, straalt warmte en gezelligheid uit, een plek waar men zich thuis voelt. Ook op het terras is het 's zomers gezellig tafelen.

Zaakvoerder Tim Valcke zal er U met de glimlach ontvangen, zakelijk, met de familie of een etentje onder vrienden, voor iedere gelegenheid kan je er terecht.

Onze keuken staat voor wekelijks wisselende seizoensgebonden suggesties, da's waar koks Tim Baert en Robbie Verheylesonne prat op gaan.

Wij hopen U gauw te kunnen verwelkomen

REVIMAXX350Revimaxx -revolution in machinery since 1965, is een KMO gevestigd in Zele (voorheen “Van Landuyt Konstruktiewerkhuizen” uit Wetteren).

Revimaxx is gespecialiseerd in de ontwikkeling van productiemachines op maat van de klant en werkt voornamelijk voor de staalindustrie, met ArcelorMittal als één van de grootste klanten.

REVIMAXX splitst zijn activiteiten op in vier deelsegmenten:

  • Ontwerp van machines op maat van de klant. Niet alleen het concept, maar ook de bouw, de implementatie en de functionele verantwoordelijkheid van en over de machine.
  • Machinebouw voor derden, voornamelijk buitenlandse engineering-bedrijven (bv. Duitsland en het Groothertogdom).
  • Aanmaak van stukken voor bestaande of nieuwe machines
  • Revisies van machines die in eigen beheer of door derden werden gebouwd.

In elk van die segmenten maakt het bedrijf gebruik van dezelfde technologieën, zijnde draaien, frezen, kotteren, lassen en monteren.

Momenteel telt het bedrijf 30 medewerkers maar ze zijn altijd op zoek naar geschoold personeel. Vooral CNC-operatoren mogen steeds contact opnemen….

Zakenkantoor De Vreese 350Wij staan zes dagen op zeven klaar om u van dienst te zijn.

AXA BANK
Al sedert 1920 behartigt Zakenkantoor De Vreese, als adviesbank, de geldzaken van duizenden, tevreden cliënten. Een totale bankservice staat garant voor aangepast en persoonlijk advies. Financiële verrichtingen en betalingsopdrachten worden bij ons op eenvoudig verzoek ingewilligd. Zakenkantoor De Vreese is uw ideale gesprekspartner aangaande alle mogelijke beleggingsfondsen, wereldwijd.

VASTGOED
Naast immobiliën, beheer en syndicus, kan je bij Zakenkantoor De Vreese eveneens terecht voor alle aan- en verkoop van gebouwen.
Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in de praktijken van syndicus.
Deze wetgeving regelt op een grondige wijze het “appartementsrecht” en is van kracht sinds 1 augustus 2005 en werd grondig gewijzigd dit jaar (wet van 02/06/2010 – uitvoering per 1 september 2010). Een professionele syndicus is aangewezen gezien de complexiteit van de wettelijke bepalingen waarbij de bevoegdheden en de taken van de syndicus drastisch werden uitgebreid.
Om een appartementsgebouw van A tot Z te beheren is veel tijd, energie en overzicht nodig. Buiten de louter praktische beslommeringen, garanderen wij u uw gebouw zowel administratief, financieel als technisch te beheren.
Zakenkantoor De Vreese streeft ernaar niet de grootste maar bij de betere syndici gerekend te worden. Openheid, efficiëntie, directheid en vertrouwen zijn onze kernwoorden.

VERZEKERINGEN
Zakenkantoor De Vreese heeft voor iedereen de juiste verzekeringen op maat. Kom langs voor een vrijblijvend gesprek en wij helpen u graag verder.

Parlement
           In dit Cafe

Wees welkom en neem plaats
Ontspanning & gezelligheid
Al het goede komt uit de tap.
Een biertje of liever iets fris
'T zomers op het terras met iets pittig of
gewoon gezellig wat kletsen aan de bar.
                              Santé! 

kiki600Bij KiKi-fashion kan u terecht voor stijlvolle en sportieve dameskledij van maat 34 tot maat 46.

In een aangename, ongedwongen sfeer wordt u geholpen bij het kiezen van uw outfit. Reeds meer dan 25 jaar biedt Mireille u kwaliteit en service.

U kan zonder aankoopverplichting steeds vrijblijvend een kijkje komen nemen in onze winkel.U vindt ook naast de maandelijks wisselende collecties steeds een aangepast accessoir.

Al uw aankopen komen bij KiKi-fashion op uw persoonlijke e-card!

wijnmeester350De liefde voor de wijn zit er  bij de wijnmeester van kindsbeen af in. Gebiologeerd starend naar de rode gloed in papa’s glas, groeide met de jaren het verlangen naar dit heerlijke druivensap. Een eerste voorzichtige nipje van een glas gekoelde witte wijn en wijnmeester Hans verloor zijn hart voorgoed. Eerst aan de wijn, later aan echtgenote Evy, dochter van gerespecteerde wijnhandelaren. Passie in het kwadraat. Iets liefdevols waar Hans en Evy nog elke dag opnieuw het glas op heffen.
 Logo Franky De Rick350

Logo Filip Maes350Bij Filip Maes bvba kan u terecht voor kleine en grote aannemingswerken. Van nieuwbouw tot renovatieprojecten, wij verzorgen uw bouwwerk met de nodige zorg en deskundigheid.

Maatwerk is onze troef.
Binnen of buiten de standaard, elke woning is uniek. Wij creëren de mogelijkheden om tegemoet te komen aan uw specifieke wensen.

Met een oog voor detail.
Een goed eindresultaat is enkel haalbaar wanneer in elke bouwfase de nodige zorg wordt gehanteerd. Wij realiseren een vakkundige ruwbouw zodat uw project perfect afgewerkt kan worden.

Gunther Berckmoes350Voor het leveren en plaatsen van vloeren en wandtegels en ook totaalrenovatie kan u steeds terecht bij Gunther Berckmoes.

Meidoornlaan 31 - 9230 Wetteren

0496/15.84.00

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Copyright © 2014. Ontwikkeld door Nyoka.