Hieronder een opsomming van de sponsors welke zich voor de volgende drie seizoenen verbonden hebben met onze wielerclub WTC Lambroek. Sommige van onze sponsors beschikken over een eigen site. Door te klikken op het logo wordt u automatisch doorverwezen naar hun respectievelijke site.

ost logoAutobedrijf Ost is uw Honda verdeler in Oost-Vlaanderen. Gelegen te oosten van Gent op een boogscheut van Wetteren en Aalst.

Sterkste punten zijn ondermeer de klantvriendelijkheid van het ganse team en de beresterke technici. Ze hebben in alles (zowel verkoop als na-verkoop) een 'open-keuken-mentaliteit': zo kan je bv. tijdens het onderhoudde werken van nabij volgen, in gesprek gaan met de uitvoerende technicus en bij hem afrekenen.

Sinds enkele jaren heeft men in hun vestiging te Wetteren ook een Bosch Car Service waar je met elk merk langs kan gaan!

schollaert350Fietsen Schollaert gekend om degelijk - kwalitatieve artikelen - ontegensprekelijke service - en steeds paraat voor een woordje uitleg.

De technische kennis die we in huis hebben is bij velen gekend als het over fietsen gaat! Bij ons vind je verschillende fietsen op stock (allemaal van gekende topmerken). Maar ook een gamma elektrische fietsen, kinderfietsen, fietsaccesoires, fietskledij, enz...

Bij ons kan u dag op dag terecht voor alle fietsonderhoud en fietsherstellingen. Ons professioneel en ervaren team staat klaar voor alle problemen, zowel voor gewone als elektrische fietsen.

Kom bij ons vrijblijvende langs en ervaar de vriendelijke ontvangst en de professionele begeleiding in de aankoop naar een fiets of fietsaccesoires.

Vlaschaert350Den Vlaschaert is gelegen rechttegenover het gezellige dorpsplein van Massemen met zijn eeuwenoude lindeboom, tussen Gent en Aalst, vlakbij de E40, afrit Wetteren.Het interieur van het restaurant, in het vroegere dorpscafé, straalt warmte en gezelligheid uit, een plek waar men zich thuis voelt. Ook op het terras is het 's zomers gezellig tafelen.

Zaakvoerder Tim Valcke zal er U met de glimlach ontvangen, zakelijk, met de familie of een etentje onder vrienden, voor iedere gelegenheid kan je er terecht.

Onze keuken staat voor wekelijks wisselende seizoensgebonden suggesties, da's waar koks Tim Baert en Robbie Verheylesonne prat op gaan.

Wij hopen U gauw te kunnen verwelkomen

REVIMAXX350Revimaxx -revolution in machinery since 1965, is een KMO gevestigd in Zele (voorheen “Van Landuyt Konstruktiewerkhuizen” uit Wetteren).

Revimaxx is gespecialiseerd in de ontwikkeling van productiemachines op maat van de klant en werkt voornamelijk voor de staalindustrie, met ArcelorMittal als één van de grootste klanten.

REVIMAXX splitst zijn activiteiten op in vier deelsegmenten:
  • Ontwerp van machines op maat van de klant. Niet alleen het concept, maar ook de bouw, de implementatie en de functionele verantwoordelijkheid van en over de machine.
  • Machinebouw voor derden, voornamelijk buitenlandse engineering-bedrijven (bv. Duitsland en het Groothertogdom).
  • Aanmaak van stukken voor bestaande of nieuwe machines
  • Revisies van machines die in eigen beheer of door derden werden gebouwd.

In elk van die segmenten maakt het bedrijf gebruik van dezelfde technologieën, zijnde draaien, frezen, kotteren, lassen en monteren.

Momenteel telt het bedrijf 30 medewerkers maar ze zijn altijd op zoek naar geschoold personeel. Vooral CNC-operatoren mogen steeds contact opnemen….

Zakenkantoor De Vreese 350Wij staan zes dagen op zeven klaar om u van dienst te zijn.

AXA BANK

Al sedert 1920 behartigt Zakenkantoor De Vreese, als adviesbank, de geldzaken van duizenden, tevreden cliënten. Een totale bankservice staat garant voor aangepast en persoonlijk advies. Financiële verrichtingen en betalingsopdrachten worden bij ons op eenvoudig verzoek ingewilligd. Zakenkantoor De Vreese is uw ideale gesprekspartner aangaande alle mogelijke beleggingsfondsen, wereldwijd.

VASTGOED

Naast immobiliën, beheer en syndicus, kan je bij Zakenkantoor De Vreese eveneens terecht voor alle aan- en verkoop van gebouwen.
Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in de praktijken van syndicus.
Deze wetgeving regelt op een grondige wijze het “appartementsrecht” en is van kracht sinds 1 augustus 2005 en werd grondig gewijzigd dit jaar (wet van 02/06/2010 – uitvoering per 1 september 2010). Een professionele syndicus is aangewezen gezien de complexiteit van de wettelijke bepalingen waarbij de bevoegdheden en de taken van de syndicus drastisch werden uitgebreid.
Om een appartementsgebouw van A tot Z te beheren is veel tijd, energie en overzicht nodig. Buiten de louter praktische beslommeringen, garanderen wij u uw gebouw zowel administratief, financieel als technisch te beheren.
Zakenkantoor De Vreese streeft ernaar niet de grootste maar bij de betere syndici gerekend te worden. Openheid, efficiëntie, directheid en vertrouwen zijn onze kernwoorden.

VERZEKERINGEN

Zakenkantoor De Vreese heeft voor iedereen de juiste verzekeringen op maat. Kom langs voor een vrijblijvend gesprek en wij helpen u graag verder.

 
 
wijnmeester350De liefde voor de wijn zit er bij de wijnmeester van kindsbeen af in. Gebiologeerd starend naar de rode gloed in papa’s glas, groeide met de jaren het verlangen naar dit heerlijke druivensap. Een eerste voorzichtige nipje van een glas gekoelde witte wijn en wijnmeester Hans verloor zijn hart voorgoed. Eerst aan de wijn, later aan echtgenote Evy, dochter van gerespecteerde wijnhandelaren. Passie in het kwadraat. Iets liefdevols waar Hans en Evy nog elke dag opnieuw het glas op heffen.