Off Canvas sidebar is empty

Op fietsen staat geen leeftijd, ook niet in Schelderust

Op fietsen staat geen leeftijd 1Rotary Wetteren betaalde de aankoop van een nieuwe riksja voor het Woonzorgcentrum Schelderust. Op die manier kunnen nog meer bewoners genieten van een wekelijks fietstochtje.

Op fietsen staat geen leeftijd 2De vraag  kwam van voormalig schepen en sportieveling Herman De Wulf. Samen met fietsclub WTC Lambroek is hij de initiatiefnemer van de wekelijkse fietstochten met twee bejaarden op de riksja. De aankoop van de riksja is intussen twee jaar en vele fietskilometers geleden maar de officiële overhandiging werd telkens door corona uitgesteld. Nu we weer zorgeloos door het leven mogen fietsen, werd het glas geheven na een ritje langs de Schelde, via Schellebelle, het fietspad langs de Huisvenne en de Warande. Twee seingevers van de fietsclub zorgden voor een veilige oversteek van de kruispunten.

Nieuwe outfit voor WTC Lambroek

outfit1Wielertoeristen Club Lambroek uit Massemen rijdt ook de komende drie jaar rond met een outfit van hoofdsponsor Ost Autobedrijf. De leden kregen er hun nieuwe tenue aangeboden. Ook de andere sponsors blijven trouw aan boord.

outfit2WTC Lambroek werd opgericht in 1983 en heeft zowel recreatieve als competitieve leden en programma’s. Op zaterdag volgen de leden individueel de kalender van Wielerbond Vlaanderen. Op zondag ligt de nadruk op het groepsgevoel. En er is ‘Happen en trappen’, een recreatief programma met vaste zondagsritten aan een gezapig tempo.

outfit4De club is ook de bezieler achter ‘Fietsen zonder leeftijd’ en rijdt ouderen rond met een riksja. Vorig jaar werden 150 ritten afgewerkt in de verschillende rusthuizen. Vandaag heeft de club zo’n 80 leden en is er zelfs een ledenstop in het ‘Happen en trappen’-programma.

Alle info in het clublokaal Massemen Plaetse of via www.wtc-lambroek.be

Mobiel 21 houdt inspiratiedag voor Fietsen zonder leeftijd in Wetteren

mobiel21Mobiel 21 is in Vlaanderen de motor van het project Fietsen zonder Leeftijd. Op 20 locaties in het land trekken vrijwilligers erop uit als piloot van een riksja om ritjes te maken met ouderen. Ook in Wetteren zette wielertoeristenclub Lambroek zo’n project op stapel.

“En dat is uniek want vaak zijn het Sociaal Huis of de Woon Zorg Centra die de piloten leveren”, zegt Marleen Swinnen van Mobiel 21. In Wetteren verzamelden 8 Vlaamse initiatieven en zo’n 30 vrijwilligers om ideeën uit te wisselen en inspiratie op te doen. Daarna trok het gezelschap voor een verkwikkende fietstocht in de regen langs de Kalkense Meersen en het Prullenbos.

In Wetteren wordt op zondag 29 september een fietstocht georganiseerd door Café De Lindekens in de Zavelstraat. De opbrengst gaat naar de aankoop van een riksja voor WZC  Schelderust. Vrije start vanaf 8.30 uur aan hef café voor een tocht van 50 kilometer. Deelname kost 5 euro.

2.000 euro voor fietsen zonder leeftijd

2000euroHet project Fietsen zonder Leeftijd van Wielertoeristenclub Lambroek uit Massemen krijgt 2.000 euro steun van de liberale dames serviceclub Lidac. WTC Lambroek kocht twee jaar geleden een fiets riksja en organiseert er fietstochten mee voor senioren en bewoners van WZC Schelderust en WZC Armonea . “Fietsen Zonder Leeftijd is er voor iedereen die minder mobiel is en die toch wil profiteren van een fietstocht. Onze piloten geven hen de kans om terug de wind in hun haren te voelen. We nemen ze gewoon mee als passagier op de riksja”, omschrijft Herman De Wulf van WTC Lambroek het project. De club kocht de riksja op eigen kosten en probeert nu via sponsors de aankoop en het onderhoud terug te verdienen. Want de ritjes zelf, doen hun vrijwilligers gratis. “Het afgelopen jaar konden we 74 ritten organiseren. Er werden er ook 11 geannuleerd omwille van ongunstige weersomstandigheden. Onze natte droom is de aankoop van een tweede fiets zodat we ook de bewoners van Sint-Jozef en verenigingen kunnen bedienen. Maar we zijn ook op zoek naar extra piloten om te rijden. Wie dus tijd heeft om 1 of 2 dagen per maand enkele uurtjes te rijden, is zeker welkom”, aldus De Wulf. Het gaat telkens om ritjes van ongeveer 20 kilometer. In het voorjaar van 2019 organiseert Lambroek een inspiratiedag van het project in Wetteren voor alle geïnteresseerde gemeentes, clubs en zorgcentra.

Al 1.500 kilometers afgelegd met ouderen in riksja

WTC Lambroek uit Massemen heeft al 1.500 kilometer afgelegd met een riksja. Vorig jaar werd het project 'Fietsen Zonder Leeftijd' in Wetteren gelanceerd. Daarbij rijden leden en vrijwilligers van de club rond met bewoners van de woonzorgcentra Armonea en Schelderust-Scheldezicht. "Bij gunstig weer maken de bewoners bijna dagelijks een fietstochtje van 20 kilometer in en rond Wetteren. Halverwege stoppen ze voor een drankje, kopje koffie of ijsje. De bewoners appreciëren het initiatief", zegt schepen Herman De Wulf. "De wielerclub is een van de eerste in Vlaanderen dat deelneemt aan het sociaal project 'Cycling Without Age'. Intussen rijden over de hele wereld al meer dan 1.500 riksja's rond, goed voor 450 plaatsen in 37 landen. Samen reden ze meer dan 2 miljoen kilometers met meer dan 50.000 ouderen."

WTC Lamboek zoekt nog steeds naar vrijwilligers-piloten om met de fiets twee tot drie keer per maand een tweetal uur rond te fietsen. Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en http://wtc-lambroek.be (DVL)

Wielertoeristen rijden rond met senioren

FZL2Bewoners van rusthuis Schelderust in Wetteren kunnen dankzij wielertoeristenclub Lambroek uit Massemen terug met de fiets de baan op. Getrainde piloten kunnen twee bewoners tegelijk meenemen met een elektrische bakfiets. "Zo kunnen bewoners weer genieten van de buitenlucht en misschien wel op plaatsen komen waar ze anders nooit raken", klinkt het bij de wielerclub.

Het initiatief 'Fietsen Zonder Leeftijd' is ontstaan in Denemarken. Ondertussen is Wetteren de zesde Vlaamse gemeente die ook met de elektrische riksja's de baan opgaat om ouderen te vervoeren die niet meer zelfstandig kunnen fietsen. Gisteren organiseerde de wielerclub testritten met bewoners van Schelderust, "maar we hebben ook al afspraken om te fietsen met bewoners van Armonea en hopelijk kunnen we dat binnenkort uitbreiden naar Sint-Jozef. We zijn nog op zoek naar mensen die willen helpen, dus wie wil, mag contact opnemen."

Nieuwe start voor WTC Lambroek

WTC Lambroek Massemen heeft een nieuwe start genomen

2016 was voor WTC Lambroek een jaar van transitie waarin zowel het bestuur als de visie op WTC Lambroek volledig werden vernieuwd. Op 10 februari ontvingen de clubleden ook hun volledig gerestylde nieuwe fietstruien in de showroom van de nieuwe hoofdsponsor “Autobedrijf Ost” uit Wetteren. WTC-Lambroek is een club aangesloten bij Wielerbond Vlaanderen (WBV) die zich als fietsers- en wielertoeristenclub wil onderscheiden van de andere clubs. De club heeft tot doel het fietstoerisme te promoten en de persoonlijke fietsambities bij haar leden aan te moedigen en daarnaast de vriendschap, de sportiviteit en de lichaamsconditie te bevorderen. De club wil dat iedereen die graag fietst bij haar terechtkan. Naast de sportieve fietsers met een racefiets of MTB zijn ook mensen welkom die graag fietsen met een stads- of hybride fiets of zelfs een elektrische fiets. Hiervoor heeft de club een gevarieerd fietsprogramma uitgewerkt.

WTC Lambroek start project 'Fietsen zonder Leeftijd'

FZLWielertoeristen club Lambroek uit Massemen breidt een sociaal luik aan haar activiteiten en start met 'Fietsen zonder Leeftijd'. "Dit project komt overgewaaid uit Kopenhagen en brengt fietsers samen met oude mensen die niet meer mobiel zijn voor korte fietstochten in de omgeving", weet Herman De Wulf, naast schepen ook coördinator van het project.

In Vlaanderen zet Mobiel 21, in samenwerking met Fietsberaad, zijn schouders onder het project. Herman De Wulf maakte kennis met het idee tijdens een Fietsberaad en testte het ook al uit op een fietsvakantie in het Zweedse Malmö. Elektrische bakfietsen met een duozit zien eruit als een soort riksja. "Met de riksja geraken ouderen weer wat verder en wordt hun leefwereld net dat tikkeltje groter. Eenzaamheid verdwijnt even. Spontaan komen er verhalen en een gezellige babbel met de vrijwilliger die hen vervoert. Mooie sociale contacten over generaties heen: de riksja wordt zo een sociaal instrument dat mensen actief samenbrengt", meldt Mobiel 21.

Herman De Wulf wil zelf de eerste fiets voor Lambroek financieren. Goed voor 6.000 euro, inclusief opleidingen. Hiervoor zoekt WTC Lambroek nog sponsors en ook piloten om met de fiets(en) te rijden. Wie interesse heeft, kan rechtstreeks contact opnemen met projectcoördinator via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ze hopen in het najaar met de eerste fietstochten te starten. (DVL)

 

Parkingboys zijn in Lourdes geraakt

MASSEMEN - 'Mijn eerste pintjes in zeven maanden hebben gesmaakt’, zegt Freddy De Geest, uitbater van café en feestzaal De Parking. Samen met WTC Lambroek-kompanen Laura, Geert, Ivan, Ronny, Patrick, Johan en Willy begon hij enkele maanden terug te trainen, nadat bij allen de fietssport behoorlijk lang op een laag pitje had gestaan. Het doel: samen naar Lourdes fietsen in elf dagen, goed voor 1.203 fietskilometers. Freddy ging de uitdaging aan na de moeilijke geboorte van zijn kleinzoon Bas, Ivan omdat hij prostaatkanker overwon. En zo had iedereen wel een verhaal of een reden voor de lange fietstocht. Nu zijn ze allemaal een gemeenschappelijk verhaal rijker, want ze brachten hun ‘bedevaart’ tot een goed einde.

WTC Parking met de fiets op bedevaart naar Lourdes

LourdesMASSEMEN - De fietsvrienden van WTC Parking zijn onderweg naar Lourdes. Sommigen onder hen hebben een heel speciale reden.

Vroeger gingen ze geen uitdaging uit de weg, maar de laatste jaren stonden de fietsactiviteiten van Freddy De Geest, Ivan Vernimmen, Geert Hendrikx, Willy Beeckman, Ronny Van den Berghe, Patrick Eloot en Johan Van Haelst op een vrij laag pitje. Maar dit jaar hebben de fietsvrienden de draad weer opgenomen, met een fietsbedevaart naar Lourdes, Frankrijk. Sommigen onder hen om een heel speciale reden.

Aanstoker van het avontuur is Freddy De Geest. ‘In 2009 werd mijn kleinzoon Bas tien weken te vroeg geboren’, zegt de waard van De Parking. ‘Hij zweefde tussen leven en dood in de couveuse, maar heeft gevochten als een leeuw. In 2012 werd mijn kleindochter Renée geboren en werd Bas grote broer. Dat greep me zo aan, dat ik toen gezworen heb naar Lourdes te zullen fietsen. En kijk, het is zover. Ik ben al een heel jaar aan het trainen en dat in combinatie met gezonder leven deed me al 20 kilo afvallen. We zijn er klaar voor.’

Met de fiets naar Lourdes uit dankbaarheid

basFreddy De Geest (61) uit Massemen is vandaag met de fiets naar Lourdes vertrokken omdat zijn te vroeg geboren kleinzoon Bas het haalde. Hij neemt acht wielertoeristen, allemaal lid van WTC Lambroek, mee op zijn tocht van 1.150 kilometer in 11 dagen.

"Op 1 juni 2009 werd Bas, mijn eerste kleinkind, geboren. Met mijn vrouw Carine en clublid Marc Verleysen zat ik toen in de Champagnestreek. Mijn schoonzoon Wim liet weten dat mijn dochter Evelien bevallen was. Te vroeg want Basje werd pas in augustus verwacht. Basje vocht voor zijn leven en ik trok met mijn diepgelovige moeder naar Oostakker-Lourdes. Basje haalde het", vertelt Initiatiefnemer Freddy De Geest van café Parking.

Vechtertje

"Op 6 augustus 2013 werd zijn zus Renée geboren. Als alles goed verliep, zou ik met de fiets naar Lourdes rijden. Belofte maakt schuld. Begin januari haalde ik de fiets van stal. Met tranen in de ogen reed ik het eerste tochtje van 25 kilometer. Vorige week reed ik de toprit van 100 km. In de Vlaamse Ardennen zag ik sterretjes, maar ik beet door. Iedere keer als ik het moeilijk heb, denk ik aan Basje in de couveuse. Hij heeft gevochten als een leeuw om te overleven en dat zal ik ook doen op weg naar Lourdes", zegt Freddy.

Pelgrims Mireille en Herman hebben bestemming bereikt

Aankomst in santiagoWETTEREN - Mireille Bekaert en Herman De Wulf die op 12 juli in Massemen vertrokken voor een fietstocht naar Santiago De Compostela hebben zaterdag, na een tocht van 2.260 kilometer hun eindbestemming bereikt.

Een makkelijke tocht is het niet geweest, en het hoeft geen betoog, ze zijn meermaals zichzelf tegengekomen; door de loden hitte, de steile hellingen, de lange afstanden, de wind...

Maar kom, ze hebben het gehaald. De rugzak met mooie en minder mooie ervaringen die ze onderweg opgedaan hebben kan niemand hen nog afnemen.

Het uitgebreide relaas van de belevenissen van Herman en Mireille kun je lezen als je hier klikt.

Herman en Mireille gaan de laatste week van hun pelgrimsfietstocht in

Herman en Mireille op weg naar SantiagoWETTEREN - Herman De Wulf en Mireille Bekaert hebben inmiddels de tweede week van van hun pelgrimsfietstocht naar Santiago De Compostela afgesloten. Hun teller staat ondertussen op 1.545 kilometer, dat betekent nog 644 kilometer te gaan.

Vrijdag staken ze de Spaanse grens over. Momenteel zitten ze in de omgeving van het Spaans-Baskische stadje Guernica (Gernika in het Baskisch). Dit plaatsje werd tijdens de Spaanse Burgeroorlog, op 26 april 1937, door de Duitse Luftwaffe platgebombardeerd. Het bombardement was bedoeld om de de Basken, die aan de zijde van de republikeinen streden, op de knieën te dwingen. De Baskische autonome regering meldde dat er 1.654 doden en 889 gewonden gevallen waren, onder hen heel wat kinderen. Het duivelse plan was uitgewerkt door Franco en Adolf Hitler. Pablo Picasso legde later dat jaar deze gruwelijke gebeurtenis vast op het wereldberoemde schilderij 'Guernica' (3,49 m hoog en 7,76 m breed). Het doek hangt momenteel in het Museo Reina Sofía in Madrid.

Mireille en Herman zijn een week onderweg

Week onderwegWETTEREN - Mireille Bekaert en schepen Herman De Wulf (allebei 56) vertrokken vorige week vrijdag van uit feestzaal Parking in Massemen voor een tocht per fiets die hen na 23 dagen in Santiago De Compostela zal brengen. Ondertussen zijn ze een week onderweg en hebben 807 van de totale afstand van 2.189 kiliometer afgelegd.

12 juli: De eerste rit ging van Massemen naar Beaumont in de provincie Henegouwen (108 km). De wind was het fietsende koppel gunstig gezind zodat ze om 16u30 reeds ter bestemming waren. De eerste camping waar ze de nacht doorbrachten was een serieuze tegenvaller, heel mooi gelegen, maar ze moesten douchen met een wasknijper op de neus.

13 juli: Van Beaumont naar Attigny (FR), een rit van 110 kilometer. De spieren werden voor de eerste maal getest, want op het parcours lagen hellingen die serieuze kuitenbijters bleken te zijn en waar de snelheid afnam tot 10 km/uur of minder. Dat werd dan goedgemaakt in de afdalingen waar vlotjes 50 kilometer per uur of meer gehaald werd. In heel wat dorpjes onderweg werden de voorbereidingen getroffen voor 'quatorze juillet', de nationale feestdag in Frankrijk.

Mireille en Herman per fiets op weg naar Santiago De Compostela

Santiago de Compostela 1WETTEREN - Mireille Bekaert en schepen Herman De Wulf fietsten in 2011 al eens van Massemen naar Rome. Dit jaar kiezen ze een andere richting, van Massemen naar Santiago De Compostela in Spanje (2.200 kilometer). Deze morgen vertrokken ze aan Feestzaal Parking waar ze vooraf vrienden en familie uitgenodigd hadden om samen het ontbijt te gebruiken en hen uit te wuiven.

Herman deed deze pelgrimstocht met de fiets eerder al in 2006 langs de Via Turonensis en de Camino Francès, de traditionele route via Roncesvalles en steden zoals Burgos en León. Mireille en Herman kozen nu voor de via Lemovicensis, de route via Vézelay en Limoges. De route loopt in Frankrijk ook nog langs Reims, Troyes en Perigueux. Ze maken er een aangepaste versie van omdat ze in Spanje kiezen voor de Camino del Norte, een alternatieve route langs de noordkust van Spanje, via steden zoals San Sebastian, Bilbao, Santander en Oviedo.

Hoog bezoek voor 30 jaar WTC Lambroek

30 jaat WTC Lambroek.jpgMASSEMEN - In 1982 zag Wielertoeristenclub Lambroek het levenslicht. Na 30 jaar is de Massemse club nog heel actief. Dat bleek ook tijdens het jubileumfeest in clublokaal De Parking. Voorzitter Freddy De Geest, al jaren wielerjournalist voor Het Nieuwsblad, verwelkomde drie special guests: bondscoach Carlo Bomans, Patrick Sercu en voormalig wereldkampioen mountainbike Filip Meirhaeghe.

Ze zijn er !

Ze zijn erWETTEREN - Herman De Wulf en Mireille Bekaert hebben hun fietstocht van Massemen naar Rome tot een goed einde gebracht. Ze vertrokken op zondag 10 juli voor een tocht van 2.178 kilometer. Niet mis als je bedenkt dat je de Alpen, de Appenijnen en de heuvels van Toscane over moet, en dat met een zwaarbeladen fiets, want de meeste overnachtingen deden ze in hun tentje. Maar eind goed, al goed. Deze namiddag om 16u30 stonden ze op het Sint-Pietersplein in Vatikaanstad, Rome. Incarico compiuto! (Opdracht volbracht).

Herman: 'Deze morgen waren we om kwart voor 9 al aan het fietsen. Zonder af te spreken of te plannen, maar het was alsof we allebei hetzelfde aanvoelden. We wilden zo vlug mogelijk deze laatste etappe achter de rug hebben. Er hing een bepaalde sfeer in de lucht, moeilijk te omschrijven. Toch moesten er nog 95 km afgehaspeld worden. En weer zaten er pittige kuitenbijters in. Voeg daarbij de loodzware hitte (boven de 30°) en de slechte asfaltwegen het steeds drukker wordend verkeer en je hebt een ideale cocktail om terug een zware rit te hebben. Toch hadden we vandaag een ander gevoel...dit waren echt onze laatste kilometers.'

Nog 612km te gaan voor Herman en Mireille

Herman Alain2WETTEREN - Herman De Wulf en Mireille Bekaert vertrokken op 10 juli in Massemen richting Rome. Niet met de wagen of per vliegtuig maar met de fiets. Deze morgen vertrokken ze uit Verona en in de namiddag bereikten ze na 103 kilometer Fratta Polésine. Overnachten doen ze vannacht in een charmant hotelletje want de gemeente heeft geen camping.

Zaterdag ontmoetten ze burgemeester Pardaen en zijn echtgenote, die ook op reis zijn in Italie, in de buurt van Ora. Ze hebben er gezellig zitten keuvelen op een terrasje. Het gaf hen een geweldig thuisgevoel, zover van huis.

Morgen gaat het richting San Lázarro di Sávena. Nog 612 kilometer te fietsen naar Rome waar ze normaal gezien op dinsdag 2 augustus aankomen.

Herman en Mireille zijn vertrokken

Met de fiets naar RomeWETTEREN - Vijf jaar geleden deed Herman De Wulf het ook al eens, toen trok hij met de fiets naar Santiago De Compostella. Gisteren vertok hij, samen met partner Mireille Bekaert naar Rome, een tocht van welgeteld 2135 kilometer. Vrienden, buren en familie namen afscheid van hen aan café 't Boerenparlement in Massemen.

Eerst volgde nog een lekker ontbijt met de supporters, kwestie van een beetje reserve te hebben, want 's avonds wou het koppel Bree bereiken (135km ver).

'Het zal voor ons beiden nog eens een gelegenheid zijn om dicht bij elkaar te zijn, en alles in ons hoofd eens los te maken'; vertelt Herman. 'Volgend jaar gaat een uitzonderlijk druk jaar worden dus het zal nodig zijn.

'We hebben Rome als bestemming gekozen omwille van de symboliek, als we daar, als alles goed gaat tenminste, binnen vier weken op het Sint-Pietersplein zullen staan, dat zal een zeer emotioneel moment worden. Trouwens, iedereen kan het wel eens gebruiken om onder de poort der vergiffenis te wandelen'; lacht Herman.

De eerste dagen van de tocht zullen Mireille en Herman door Nederland fietsen, ze willen kost wat kost de Ardennen vermijden, want dat is, zeker in het begin, niet te onderschatten met fietsen van respectievelijk 40 en 50 kilo. Niet vergeten dat ze ook nog over de Alpen en de Appenijnen moeten. Vooral de Adelbergpas met een hellingspercentage van 10 % wordt gevreesd.

Wetterse Schepen Herman De Wulf rijdt met de fiets naar Rome

Herman De Wulf.jpgWETTEREN - Mens sana in corpore sano, een gezonde geest in een gezond lichaam. Een wijsheid die reeds dateert uit de tijd van de Romeinen. Rome is de vakantiebestemming van schepen Herman De Wulf voor deze zomer. Niets bijzonders zul je zeggen, maar Herman doet het samen met zijn vriendin Mireille met de fiets, een tocht van 24 dagen. Ze vertrekken op zondagochtend 10 juli aan 'het klooster' op het dorp te Massemen en plannen aan te komen in Rome op 2 augustus.

Vijf jaar terug waagde Herman zich al eens aan een fietsavontuur naar Santiago de Compostela in Spanje. Het werd een onvergetelijke ervaring die hij nu, met een andere bestemming en samen met zijn vriendin Mireille, wil herbeleven.

Sinds februari fietsen hij en Mireille bijna elk weekend met de club WTC Lambroek. Fietsen is een hobby waarvoor hij al eens een politieke activiteit in het weekend durf te laten vallen. 'Politiek vergt immers, ook van een lokaal politicus, veel energie en af en toe eens wat afstand nemen van deze dagelijkse bezigheid kan mijn geest alleen maar leegmaken en verruimen voor meer en betere ideeën' zegt Herman.

Ze ondernemen de hele fietsreis van zo'n 2.200 kilometer zonder enige vorm van begeleiding. Overnachten willen ze zoveel mogelijk in hun tent doen, die naast al de andere bagage, ook meegaat op de fiets. De eerste dag gaat tot Bree. Op de tweede dag zoeken ze aansluiting met Reitsma's fietsroute van Amsterdam tot Rome. De GPS-versie van deze route heeft Herman aangepast en op zijn GPS toestel gekopieerd.

Wil je meer weten over hun bagagelijst, de etappes en de ervaringen onderweg, ga dan af en toe eens kijken op de blog van Herman en Mireille, die wordt geregeld aangevuld en u kunt de link vinden via www.hermandewulf.be in de rechterkolom.

Pagina 1 van 2

Contact

Heb je vragen over onze fiets-activiteiten?

secretaris@wtc-lambroek.be

Telefonisch kan je ons bereiken op:
Tel: +32 472 56 11 10

Secretariaat:
Broekstraat 3, 9230 Massemen

 

Over ons

We zijn een kleine gezellige fietsclub waar allerlei vormen van fietsen centraal staan. We houden ervan om elkaar te stimuleren om te fietsen doch niet om te racen. Dit wil echter niet zeggen dat onze afdeling cyclo er niet van houdt om soms eens het tempo op te drijven. Ook voor zij die liever de toeristische toer willen opgaan, met onderweg een natje en een droogje, hebben we een volledig programma. Onze club doet ook aan maatschappelijk geëngageerd fietsen met "Fietsen zonder Leeftijd".