Sponsors

WTC Lambroek

WTC Lambroek Massemen is een wielertoeristenclub aangesloten bij Cycling Vlaanderen. De club werd opgericht in 1983 en het ledenbestand bestaat uit mannen en vrouwen. Bij WTC Lambroek kan je je eigen persoonlijke fietsambities invullen, je lichaamsconditie verbeteren. Naast sportiviteit vind je er ook een sfeer van kameraadschap en groepsgevoel.

Je hebt de keuze uit fietstochten op zaterdag en zondag. Dit van begin maart tot eind september.

Op zondag ligt het accent op het groepsgevoel. We starten en eindigen altijd samen aan het clublokaal voor een tocht van 50 à 60 km. De snelheid wordt aangepast aan de groep en is doorgaans gemiddeld 25km.

Op zaterdag wordt er iets sportiever gefietst en vertrekken we aan het lokaal voor een rit van 75 à 100 km. Het tempo is hierbij afgestemd op de iets beter geoefende fietser. Wanneer je dit te snel zou vinden dan kan je opteren voor een georganiseerde tocht van de kalender van Cycling Vlaanderen. De leden kunnen onderling afspreken via de Messenger groep.

Voor meer info zie kalender.

NIEUW sinds 2017

WTC Lambroek organiseert eigen recreatieve fietstochten met een aparte kalender.
Het is een familiale vorm van fietsen met een toeristisch tintje. Er wordt gefietst met een eigen goed onderhouden fiets, echter niet met racefiets. Electrische fietsen zijn toegelaten. De routes zijn voor iedereen die af en toe fietst toegankelijk. De fietssnelhied ligt tussen 18-20 km/u.
De startplaatsen kunnen zowel liggen in de Vlaamse provincies, Zeeuws-Vlaanderen of Frans Vlaanderen. De afstand van de tochten ligt tussen 35 à 50 km.
Voor meer info zie recreatochten.

Heb je interesse in één of andere fietsformule neem dan contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0477/666796

Clubreglement

A. Doelstellingen:
Artikel 1. WTC Lambroek Massemen, hiena ook de club genoemd, is een fietsersclub aangesloten bij Cycling Vlaanderen. De club heeft tot doel het fietstoerisme te promoten en de persoonlijke fietsambities bij haar leden aan te moedigen en daarnaast de vriendschap, de sportiviteit en de lichaamsconditie te bevorderen.
Artikel 2. Iedereen, ongeacht geslacht, filosofische of ideologische overtuiging, kan toetreden tot de club voor één of meer categorieën van fietsen.

B. Lidmaatschap:
Artikel 3. De toetreding tot de club gebeurt via een jaarlijks te hernieuwen lidmaatschap. Het aanvaarden van het lidmaatschap houdt in dat het clublid het clubreglement onderschrijft en aanvaardt dit te zullen naleven.
Artikel 4. Enkel het bestuur kan leden inschrijven, weigeren of schrappen. Kandidaat-leden kunnen een aantal ritten meerijden zonder lid te zijn. Het aantal ritten kan variëren naargelang de categorie.
Artikel 5. Het lidgeld van de club wordt jaarlijks vastgesteld door het bestuur en meegedeeld op een Algemene Vergadering. Het lidgeld is steeds inclusief de bijdrage voor Cycling Vlaanderen.

Lees meer...

Lidgeld

Voor het lidgeld 2022 betaan er volgende aansluitingsmodaliteiten:

Lidgeld cyclosportieve tochten + recreatieve tochten = 100 euro incl. verzekering

Lidgeld cyclosportieve tochten + recreatieve tochten = 50 euro incl. verzekering vanaf het tweede familielid welke woont onder hetzelfde dak

Lidgeld enkel recreatieve tochten = 100 euro incl. verzekering

Lidgeld enkel recreatieve tochten = 50 euro incl. verzekering vanaf het tweede familielid welke woont onder hetzelfde dak

De aansluiting en de betaling van het verschuldigde bedrag dient te gebeuren via één van de bestuursleden.

Clublokaal

boerenparlement600Vanaf 2022 vindt WTC Lambroek een nieuwe thuis in het 't Boerenparlement, Varekouter 34 te 9230 Massemen.

           In dit Cafe
Wees welkom en neem plaats
Ontspanning & gezelligheid
Al het goede komt uit de tap.
Een biertje of liever iets fris
'T zomers op het terras met iets pittig of
gewoon gezellig wat kletsen aan de bar.
                              Santé!

Copyright © 2014. Ontwikkeld door Nyoka.